Ik ben Marie Claire ’t Hart
Op jonge leeftijd ben ik geïnteresseerd geraakt in de verhalen van mensen, culturen en achtergronden. Door mijn oprechte, integere belangstelling en luisterend vermogen leerde ik al snel situaties en levensverhalen te plaatsen.

Niet voor niets ben ik mijn loopbaan begonnen in het werken met mensen bij Uitzendbureau Content. Sindsdien werk ik als HR-professional, Interim Manager, Verandermanager en coach in profit en non-profit organisaties.

In 2018 ben ik gestart in Haarlem met Hartzaken Coaching. Mijn kracht zit in het verbinden van mens, werk en geluk. Ik werk op een zorgvuldige, authentieke en liefdevolle manier. Hierbij creëer ik een omgeving waar je je welkom voelt om jouw vragen te delen.

Ik ben naast coach moeder van vier kinderen in een samengesteld gezin. Samen met mijn echtgenoot en jongste dochter woon ik in Haarlem. Mijn persoonlijke drijfveer is om zoveel mogelijk te leren, zien en ervaren en hoe lastig soms ook, mijn eigen hart te blijven volgen.

CONTACT