Coaching Haarlem

Coaching Haarlem

Vertrouwen in de toekomst hebben, geluk ervaren en dicht bij jezelf blijven? 

Jouw leven kleur en vormgeven op een manier die fijn voelt? Já dat kan echt, maar is soms erg lastig wanneer je tegenslagen hebt te verwerken, er verdriet overheerst, je boosheid ervaart of bang bent een ander pijn te doen met een mening of besluit.

Onder mijn bezielende coaching ga je vertrouwen en rust ervaren in de chaos van jouw gedachten en de complexiteit van het bestaan. Ik laat je dicht bij je gevoel komen, deze te herkennen en te leren gebruiken opdat je vrijheid en compassie naar jezelf en anderen zult ervaren en ontvangen.

Bij Coaching help ik je bij het leren begrijpen van en omgaan met persoonlijke, lastige fases in jouw leven, zoals bijvoorbeeld tijdens je studie of werk en binnen je gezin of andere relaties, maar ook bij de volgende onderwerpen:

  • Omgaan met ambities en drijfveren

  • Het maken van keuzes

  • Opgroeiende kinderen

  • Kinderen met een beperking

  • Een (samengesteld) gezin

  • (Verminderde) vitaliteit

  • Levensvervulling

  • Verlies en rouw

Jouw vraag en jouw levensverhaal zijn voor mij uniek en krijgen van mij op een integere en respectvolle manier aandacht.

Ben je op zoek naar zinvolle reflectie, een familie opstelling, advies of iemand waar je jouw verhaal aan kwijt kan? Wil je graag zelf je verantwoording nemen, maar weet je even niet hoe?

Voor Coaching Haarlem heb je geen doorverwijzing van een arts nodig. Deze vorm van coaching wordt niet vergoed door de verzekeraar. Het is een investering in jouw persoonlijke ontwikkeling en jouw toekomst.

Afspraak maken?

Wanneer je meer informatie wilt of een afspraak in Haarlem wilt maken kun je mij bellen op +31 (0)6 36 493 621 en eventueel een bericht inspreken. Je kunt ook een e-mail sturen. Klik hiervoor op onderstaande contactknop en vul het contactformulier in. Ik zal altijd proberen dezelfde dag contact op te nemen. Naast Coaching in Haarlem bied ik ook Loopbaancoaching Haarlem en Team Coaching Haarlem.

Contact